A vízgőzből nyert
desztillált víz tisztító ereje

- Miért fontos a vízgőzből nyert desztillált víz?

A desztillált víz az ember leghatásosabb, egyben legtermészetesebb orvossága. Az emberi szervezet 2/3 része vízből áll, tehát egészségünk megőrzése érdekében a tiszta víz elengedhetetlenül fontos. 
Egyes szerveink víztartalma: vér: 92 % vese: 83% szív: 80% tüdő: 79%  
Nem mindegy tehát, hogy csodálatosan felépített, nagy érzékenységgel bíró szervezetünket szennyezett vízzel pusztítjuk vagy tiszta vízzel tisztítjuk, éltetjük.  

Az egészség kulcsa bensőnk tisztántartásában rejlik. Ehhez pedig a desztillált víz tisztító ereje nagy segítséget nyújt.

 

-Hogyan készül a desztillált víz?

A desztilláció során a csapvíz felforr, légneművé válik, s immár tiszta desztillált vízként gőzből újra lecsapódik. A forraló tartályban visszamaradnak a szennyeződések.  
Ez a víztisztítás legtermészetesebb módja.

 

- Mi a desztillált víz?

Az esővíz ősidőktől fogva az áldás jelképe a Föld élőlényei számára. Az égből aláhulló csapadék tiszta állapotában nem más, mint a felhőkből kicsapódott desztillált víz. Szomorú tény, hogy korunkban környezetünk olyannyira elszennyezett, hogy a csapadékvíz fogyasztásáról szó sem lehet. - Azonban a desztilláló készülékkel Ön is előállíthatja otthonában a "friss harmatot", a tiszta vizet.

 

- A desztillált vízről – tévhitek nélkül  

Vannak, akik "jóindulatúan" óvnak a desztillált víz fogyasztásától. De valójában semmi okunk az aggodalomra, mert a desztilláció során csak a káros anyagokat veszítjük el. Így a vezetékes víz mentessé válik a klórtól, a belekerült gyógyszermaradványoktól, a vegyiparból származó hulladékanyagok maradékaitól, a műtrágyázásból eredő mérgektől (pl. nitrátok, növényvédő szerek), szervezetkárosító, nem organikus, "holt" ásványi anyagoktól, (pl. mész, márvány, stb.), nehézfémektől (pl. higany, ólom, stb.), baktériumoktól, vírusoktól, gombáktól. 

A desztillálóval Ön szinte teljesen megtisztíthatja vizét, hogy az valóban méltó legyen az ivóvíz megnevezésre. (Az egyes szennyeződések kiszűrésének hatásfoka 99% és 99,9% közötti.)

 

- Hogyan szolgálja a desztillált víz az egészségünket?  

A testben lévő lerakódások és méreganyagok mindenféle problémákat okoznak. Többek között lerakódnak az érfalon, a szervekben kövesedéseket, a csontokon meszesedéseket hoznak létre.
Ennek ellentéteként a desztillált víz felold a szervezetben minden nem organikus, így mérgező lerakódást és a legkíméletesebben kivezeti ezeket a testből. Nem kell attól tartani, hogy az életfontosságú ásványi sókat is kimossa, hiszen azok megkötött állapotban sejtjeink falán belül foglalnak helyet. A tisztító víz tehát csak a felesleges, így káros anyagokhoz jut hozzá.  

Azt mondjuk, hogy a "Tisztaság fél egészség". Tegyük hozzá: "A belső tisztaság teljes egészség". A desztillált víz megtisztítja a vért a káros savaktól és sóktól, megszabadítja testünket a lerakódásoktól, méreganyagoktól, amelyek többek között köszvény, reuma, izületi bántalmak, izomfájdalmak, csontritkulás, szívbetegségek, májbajok, idegi eredetű problémák, vesebetegségek, prosztatabántalmak, anyagcsere-betegségek, tuberkolózis, elsavasodás, székrekedés, cukorbetegség, stb. kialakulásáért felelősek. Ezek leküzdésére, ill. megelőzésére ajánlatos a Mazdaznan desztilláltvíz-kúra.   Közérzetünk javítására, teljesítményünk fokozására (pl. tanulóknak, időseknek) is hatásos. A desztillált víz fogyasztója könnyebbnek érzi magát; a víz segít egészségünk, kiegyensúlyozottságunk, testsúlyunk megőrzésében.


http://www.desztillaltviz.hu - E-Mail: info@desztillaltviz.hu
© Mazdaznan Munkaközösség
2120 - Dunakeszi, Kisfaludy u. 38., Tel:
06-70-206-9193